Voor 15:00 uur besteld, morgen al genieten!

Retourneren

Retourbeleid

Vermeld altijd het bestelnummer/ je achternaam bij een retouraanvraag.

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat je de verkeerde wijn hebt besteld of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mail ons op info@amigowines.nl of vul het contactformulier in. Wij maken vervolgens een afspraak voor het afhalen van de te retourneren producten. Voor beiden opties geldt de wettelijke retourtermijn van 14 dagen. Voorwaarden
Het product dient bij retournering ongeopend te zijn, in de originele verpakking te zitten en eventuele labels/kaartjes moeten er nog aanzitten.

Terugbetaling
Bij retournering wordt de terugbetaling van het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen de wettelijke 14 dagen verwerkt. Wij streven ernaar dit binnen 3 dagen te doen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waar jij je aankoop mee hebt gedaan. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.