Voor 15:00 uur besteld, morgen al genieten!

Over ons

Heerlijke Spaanse wijnen met een lokaal tintje

AmigoWines zijn heerlijk frisse, zachte wijnen, perfect voor een samenkomen met vrienden, amigo’s. Onze druiven worden met liefde geplukt in de grootste wijnregio van Valencia, La Mancha. Met speciaal door ons ontworpen etiketten, waan je je in een mediterraans Coevorden. Elk van onze wijnen zijn verkrijgbaar met een etiket van een Coevordens of Emmens rijksmonument. In onze collectie vind je etiketten met illustraties van het Kasteel van Coevorden, Het Arsenaal, de Renaissancegevel van Vancouver, voormalig pakhuis De Vlijt, de Sint-Pancratiuskerk en het Kantongerecht.

Met onze etiketten met rijksmonumenten uit willen we op een moderne, gezellige manier, naast jullie laten genieten, ook meer aandacht geven aan de culture stad. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze unieke flessen? Bekijk onze collectie uit Coevorden hier, of onze collectie uit Emmen hier.


Meer weten over de rijksmonumenten op onze etiketten? Bij aankoop van een fles AmigoWines is het mogelijk een rijksmonumentenquiz te spelen, waar wacht je dus nog op!