Voor 15:00 uur besteld, morgen al genieten!

De start

Leuk dat je de tijd neemt om deze blog te lezen!

Al een hele tijd speelde het idee door onze hoofden om ondernemer te worden. Door Tijmen zijn wijninteresse, die hij later bij Luke ook wist op te wekken, kwamen wij op het idee om wijn en cultuur te koppelen door middel van een uniek design op de wijnflessen. Een design van de rijksmonumenten die je kan vinden in de stad Coevorden. Er ontstond een globaal idee, voornamelijk in ons hoofd. Hoe konden wij dit werkelijkheid laten worden, vroegen wij ons toen af. Gewoon beginnen, is een tip die je van veel ondernemers te horen krijgt. Op zoek naar een website-host, een logo en een naam bedenken en van start gaan. De ideeën groeiden en kregen vorm tijdens het werken aan ons plan.

Veel zoek en leeswerk kwam er aan te pas. Op zoek naar een wijn die zou voldoen aan onze verwachtingen. Proeven, proeven, proeven... Niet alleen wij, maar ook vrienden en familie, die wij verschillende wijnen hebben laten proeven.  Iedere wijnsoort heeft zijn eigen karakter en sterke eigenschappen. Deze wijn sprak ons aan en willen wij delen met Coevorden en omstreken!

Wat ons ook heeft geholpen is GrowingEmmen, een ondernemers broedplaats waar je kan flexwerken, een kantoor kan huren en kennispodia kunt organiseren/bijwonen. Het fijne hiervan is dat je je kan omringen met andere ondernemers, waardoor nieuwe inzichten ontstaan. Daarnaast kan je bij iedereen aankloppen als je ergens niet uitkomt. Hier zijn dan ook vele uren doorgebracht om te werken aan AmigoWines. 

Uiteindelijk heeft het even geduurd voordat wij online waren en is vast nog niet alles perfect, maar wij doen ons best en hebben er plezier in! Heb jij tips, opmerkingen, of iets anders, stuur ons dan gerust een berichtje! Zo kunnen ook wij ons blijven verbeteren.


Salud!

Luke en Tijmen.

Laat een reactie achter