Voor 15:00 uur besteld, morgen al genieten!

De gezichten achter AmigoWines

Benieuwd naar de gezichten achter AmigoWines?

Wij, Luke Karsten en Tijmen Kiers zijn beide nog studenten. Luke aan het NHL Stenden in Emmen en Tijmen aan de hogeschool Windesheim te Zwolle. Met de opleiding E-Commerce die Tijmen volgt en de opleiding Internationale Handel die hij al afgerond heeft sluit een eigen onderneming perfect aan. Het ondernemerschap hield hem altijd al bezig. 

Luke heeft Ondernemer Retail afgerond en studeert nu Commerciële Economie. Het ondernemerschap sprak hem ook vroeg al aan. Waar Tijmen zich meer bezig houd met de commerciële kant van AmigoWines staat Luke meer aan de kant van de cijfertjes, mooi aansluitend bij de opleidingen die wij volgen :)

 
De interesse in wijn bij Tijmen is er lang. Maar voorheen had hij niet gedacht een eigen wijnhandel te starten, tot dat hij samen met Luke, wie zijn interesse in wijn werd gewekt door Tijmen, op het idee kwam om de rijksmonumenten een podium te geven op een heerlijke wijn. Iets wat je nog niet ziet in Coevorden en omstreken. 

De vriendschap tussen ons is er al sinds de basisschool. De sterke band helpt ons elkaar sterker te maken in het ondernemerschap en jou met AmigoWines nog beter van dienst te zijn. Heb jij tips, verbeterpunten of leuke ideeën? Stuur ons gerust een berichtje.

Tot volgende week !

Salud🍷 

 

 

Laat een reactie achter